a-01

AIR JORDAN SHOES

Air Jordan 7

Air Jordan 7

Air Jordan 7, znan tudi kot Jordan 7, je klasičen košarkarski čevelj blagovne znamke Jordan Brand, ki ga je zasnoval Tinker Hatfield in je bil izdan leta 1992. Gre za eno najikonografičnejših silhuet v liniji Air Jordan.

Zgornji del Air Jordan 7 je izdelan iz kombinacije usnja in nubucka, kar zagotavlja vzdržljivost in premijski videz. Eden od najbolj prepoznavnih elementov je neoprenska jezika s edinstvenim geometrijskim vzorcem in ikoničnim logotipom “Air Jordan”.

Čevelj je opremljen s tehnologijo Huarache, ki ponuja udobno prileganje okoli stopala. Poleg tega zgornji del vključuje perforacije, ki omogočajo dihanje in ohranjajo stopalo hladno med intenzivnimi aktivnostmi.

Air Jordan 7 ima vidno zračno enoto Air-Sole v peti, ki zagotavlja odzivno blaženje za udobje in zaščito pred udarci na igrišču. Poliuretanski srednji podplat ponuja dodatno oporo in stabilnost med igro.

Podplat Jordan 7 ima vzorec večsmerne oprijemne ribje kosti, ki zagotavlja odličen oprijem in odzivnost na košarkarskem igrišču.

Čez leta je bil Air Jordan 7 izdan v različnih barvnih različicah in sodelovanjih, kar ga je naredilo za priljubljeno in časovno neopredeljeno supergo med športniki in navdušenci nad supergami. Njegov edinstven dizajn, zmogljivosti in zgodovinski pomen v karieri Michaela Jordana so prispevali k priljubljenosti tako v košarkarski kot ulični kulturi.