a-01

AIR JORDAN SHOES

Air Jordan 12

Air Jordan 12

Air Jordan 12, znan tudi kot Jordan 12, je klasičen košarkarski čevelj blagovne znamke Jordan Brand, ki ga je zasnoval Tinker Hatfield in je bil izdan leta 1996. Gre za izjemno značilno silhueto z nekaterimi edinstvenimi značilnostmi.

Zgornji del Air Jordan 12 je izdelan iz kombinacije usnja in nubucka, kar zagotavlja vzdržljivost in premijski videz. Eden od najbolj prepoznavnih elementov je zunanji podplat iz kavčuka, ki posnema ogljikova vlakna in dodaja edinstven vizualni element.

Air Jordan 12 ima tudi oblazinjen ovratnik in jezik za izboljšano udobje med nošenjem. Značilna zanka na peti olajša obuvanje in sezuvanje.

Air Jordan 12 je eden od čevljev v liniji, ki ima enodelni srednji podplat z vidno zračno enoto v peti, ki zagotavlja odzivno blaženje za udobje med igro.

Podplat Jordan 12 ima edinstven vzorec večsmerne oprijemne ribje kosti, ki zagotavlja odličen oprijem in stabilnost med igro.

Ena od značilnih značilnosti Air Jordan 12 je tudi izdelava podplata v obliki številke 23, ki je bila Michaelova številka dresov med igro.

Čez leta je bil Air Jordan 12 izdan v različnih barvnih različicah in sodelovanjih, kar ga je naredilo za priljubljeno in časovno neopredeljeno supergo med športniki in navdušenci nad supergami. Njegov edinstven dizajn, zgodovinski pomen in kombinacija zmogljivosti ter estetike so prispevali k priljubljenosti tako v košarkarski kot ulični kulturi.