a-01

AIR JORDAN SHOES

Air Jordan 8

Air Jordan 8

Air Jordan 8, znan tudi kot Jordan 8, je klasičen košarkarski čevelj blagovne znamke Jordan Brand, ki ga je zasnoval Tinker Hatfield in je bil izdan leta 1993. Znan je po svojem edinstvenem oblikovanju in razpoznavnih značilnostih.

Zgornji del Air Jordan 8 je izdelan iz kombinacije usnja, nubucka in durabucka, ki zagotavljajo vzdržljivost in premijski videz. Eden od najbolj prepoznavnih elementov so križajoče se trakove na srednjem delu stopala, ki zagotavljajo dodatno oporo in stabilnost med igro.

Čevelj ima tudi oblazinjen ovratnik in jezik za dodatno udobje, pa tudi edinstveno jezikasto obliž iz šenila z logotipom Jumpman.

Air Jordan 8 ima vidno zračno enoto Air-Sole v peti in vgrajene enote Air-Sole v prednjem delu stopala, ki zagotavljajo odzivno blaženje in zaščito pred udarci na košarkarskem igrišču.

Podplat Air Jordan 8 ima edinstven vzorec večsmerne oprijemne ribje kosti, ki zagotavlja odličen oprijem in stabilnost med igro.

Čez leta je bil Air Jordan 8 izdan v različnih barvnih različicah in sodelovanjih, kar ga je naredilo za priljubljeno in časovno neopredeljeno supergo med športniki in navdušenci nad supergami. Njegov edinstven dizajn, zmogljivosti in zgodovinski pomen v karieri Michaela Jordana so prispevali k priljubljenosti tako v košarkarski kot ulični kulturi.