a-01

AIR JORDAN SHOES

Air Jordan 13

Air Jordan 13

Air Jordan 13, znan tudi kot Jordan 13, je košarkarski čevelj znamke Jordan, oblikovan s strani Tinkerja Hatfielda in izdan leta 1997. Poznan je po svojem elegantnem in futurističnem dizajnu ter nekaterih edinstvenih značilnostih, navdihnjenih z Michaelovo ljubeznijo do hitrih avtomobilov.

Air Jordan 13 ima kombinacijo usnjenih in semiš materialov na zgornjem delu, kar zagotavlja vzdržljivost in vrhunski videz. Eden od njegovih najbolj prepoznavnih elementov je uporaba holografskih “pantherskih oči” na strani, ki spominjajo na oči panterja ali hitrega avtomobila.

Čevelj vključuje oblazinjen ovratnik in jezik za izboljšano udobje in podporo med igro. Jezik ima ikonični Jumpman logotip.

Air Jordan 13 ima srednji podplat iz Phylona s celotno dolžino Zoom Air enote, ki ponuja odzivno blaženje in zaščito pred udarci za udobje in zmogljivost na košarkarskem igrišču.

Podplat čevlja Jordan 13 ima edinstven vzorec oprijema z ribjim kostanjem, ki zagotavlja odličen oprijem in trakcijo za hitre rezke in gibe.

Air Jordan 13 ima tudi edinstven karbonski vlaken stabilizacijski plošči v srednjem podplatu za dodatno stabilnost in oporo med igro.

Elementi dizajna čevlja in njegove zmogljivosti so bili močno vplivani s strani Michaelovega sloga igranja in vzdevka “Black Cat”, kar poudarja agresivne in gibčne značilnosti čevlja.

Skozi leta je bil Air Jordan 13 izdan v različnih barvnih kombinacijah in sodelovanjih, kar ga je naredilo za priljubljen in časovno neskončen športni copat med športniki in navdušenci nad copati. Njegov edinstven dizajn, zmogljivosti in zgodovinski pomen v Michaelovi karieri so prispevali k njegovemu statusu enega ikoničnih košarkarskih čevljev v liniji Air Jordan.

Za vas pripravljamo najboljši izbor!