a-01

AIR JORDAN SHOES

Air Jordan 11

Air Jordan 11

Air Jordan 11, znan tudi kot Jordan 11, je eden najbolj prepoznavnih in ikoničnih modelov v liniji Air Jordan. Zasnoval ga je Tinker Hatfield in je bil prvič izdan leta 1995. Gre za eno najbolj priljubljenih in cenjenih silhuet v svetu superg in košarke.

Zgornji del Air Jordan 11 je izdelan iz kombinacije usnja in patentnega usnja, kar zagotavlja premijski videz in izstopajoč sijaj. Eden od najbolj prepoznavnih elementov je visoka silhueta s sredinskim trakom, ki omogoča dodatno oporo in stabilnost.

Air Jordan 11 ima tudi vidno zračno enoto Air-Sole v peti, ki zagotavlja odzivno blaženje za udobje med igro. Srednji podplat vključuje ogljikova vlakna, ki dodatno krepijo oporo in stabilnost.

Podplat Jordan 11 ima vzorec večsmerne oprijemne ribje kosti, ki zagotavlja odličen oprijem na igrišču.

Eden izmed najbolj značilnih elementov Air Jordan 11 je patentno usnje okoli spodnjega dela zgornjega dela, ki ga naredi edinstvenega in prestižnega. Gre za čevelj, ki združuje zmogljivosti za igro in estetiko za vsakodnevno nošenje.

Čez leta je bil Air Jordan 11 izdan v različnih barvnih različicah in sodelovanjih, kar ga je naredilo za izjemno zaželeno in časovno neopredeljeno supergo med športniki in navdušenci nad supergami. Njegov ikoničen dizajn, povezanost s kariero Michaela Jordana in vsestranskost so prispevali k njegovi priljubljenosti v košarkarski in ulični kulturi.